Cartierul Palazu Mare, fără curent electric

167
Cartierul Palazu Mare, fără curent electric - curent-1526822725.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului și cei din cartierul Palazu Mare nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 139, blocul TLA, scările A, B, precum și agenții economici de la adresa respectivă. De asemenea, între orele 7.30 - 18, sunt anunțate întreruperi totale în cartierul Palazu Mare, pe străzile Victor Climescu, Popa Șapcă, Alexandru Sahia și Pionierului, parțial. 


În restul județului, între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Cumpăna, pe strada Florilor - parțial, Ciocârliei - parțial, Intrarea Ciocârliei, străzile Bujorilor, Ghiocei și Păpădiilor, întrerupere totală. 


Între orele 8 și 16, vor fi lucrări în localitatea Eforie Nord, pe strada Tudor Vladimirescu, între orele 8 și 18, în localitatea Ovidiu, pe străzile Castanilor, Insulei, Cișmelei, Salcâmilor și Floriilor, întrerupere parțială, iar între orele 9 și 17, în localitatea Tortoman, pe străzile 1 Decembrie, parțial, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol 1, Socului și Salciilor, întrerupere totală. 


De asemenea, între orele 9.30 și 13.30, se oprește total curentul în localitatea Tătaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5106 secunde