Cartierul Palazu Mare din Constanța, fără curent electric

229
Cartierul Palazu Mare din Constanța, fără curent electric - bec-1552516498.jpg

Articole de la același autor

O parte din constănțenii din zona Flămânda și din cartierul Viile Noi nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, joi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanta, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe străzile Flămânda, Petru Vulcan nr. 112 - 118, nr. 111 - 115, iar, între orele 9 și 17, cei de pe strada Ioan Ursu, blocul I5, blocul I6, blocul I7, blocul I8, blocul I9, blocul N1, blocul N2A, blocul N2B, precum și cei racordați la Punctul Termic RADET nr. 189.


În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Techirghiol, cu strada Răscoalei, stația RAJA. De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Hârșova, pe strada Revoluției, blocul T1, scara B, respectiv strada Carsium, blocul C3, în localitatea Culmea Nord, în localitatea Mihail Kogălniceanu, în localitatea lanurile, pe străzile Grigore Rădulescu, Mareșal Andronescu, Mihai Viteazu, Viforului, Libertății, Mircea Clenciu și Frantz Iosef, în localitatea Mereni și Negureni, și în orașul Cernavodă, l stația de pompare RAJA "Ștefan cel Mare", respectiv UM Jandarmi "Ștefan cel Mare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5575 secunde