Care este partea mai puțin plăcută a sarcinii și cum poate fi evitată

218
Care este partea mai puțin plăcută a sarcinii și cum poate fi evitată - parteaurataasarcinii-1502023835.jpg

Articole de la același autor

Sarcina reprezintă o perioadă minunată din viața oricărei femei, însă poate veni la pachet cu o serie de neplăceri, după cum afirmă chiar medicii, dar și viitoarele mămici. Specaliștii Spitalului Euromaterna au făcut o listă cu cele mai întâlnite dintre ele și sfaturi pentru ameliorarea lor. Astfel, pentru a evita grețurile și vărsăturile, începeți mesele cu o felie de pâine prăjită și reduceți cantitatea de alimente ingerată la fiecare masă. Puteți ocoli amețelile dacă vă ridicați încet, nu stați mult în aceeași poziție; mâncați sănătos, frecvent și redus cantitativ și nu vă înfometați de dragul siluetei. Multe femei însărcinate se plâng de vergeturi, însă, dacă folosiți creme hidratante și controlați surplusul de greutate, acestea pot fi evitate.

Atenție, pentru a scăpa de durerile din partea inferioară a spatelui, dormiți pe o saltea tare, alternativ pe partea stângă și dreaptă.

Și constipația, frecventă în timpul sarcinii, poate fi combătută, dacă faceți mișcare, consumați legume fierte sau sub forma de salate și vegetale crude și mâncați multe fructe. O altă corvoadă a sarcinii sunt hemoroizii, însă și aceștia pot fi preveniți, dacă consumați alimente bogate în fibre și multe lichide; evitați constipația; folosiți laxative numai cu acordul medicului.

Pentru a participa la cursurile Euromaterna, pentru a întâlni și alte gravide care se confruntă, poate, cu aceste schimbări, apelați numărul de telefon 0241.605.555. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3972 secunde