Caravana "Fii pregătit!", pe faleza din Constanța

163
Caravana

Articole de la același autor

Caravana Fii pregătit! Ajunge miercuri, joi și vineri, 15, 16 și 17 august, la Constanța și va fi amplasată pe faleza Cazino.


În cele trei zile, între orele 10 și 18, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre natural care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.


Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusive simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.


Acesta este al treilea an când Caravana Fii pregătit pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populțaiei.


Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana Fii pregătit se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/, unde se găsește calendarul deplasărilor până în luna decembrie.


Caravana a parcurs peste 35.000 de kilometric și a ajuns în 77 de localități. Mai mult de 200 de voluntari, paramedici și formatori ISU au participat active la instruirea a peste 20.000 de persoane, în cadrul celor aproape 1.000 de sesiuni de instruire. Numărul total al beneficiarilor se ridică la peste 100.000 de persoane, care sunt acum informate și știu să reacționeze mai bine în fața unei situații de urgență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9456 secunde