Când vine frigul la Constanța

933
Când vine frigul la Constanța - cndvinefrigul-1570045468.jpg

Articole de la același autor

Se strică vremea în toată țara, dar și pe litoral. Meteorologii au anunțat ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări ale vântului și răcire accentuată.


Începând din această noapte, de la ora 4, și până sâmbătă dimineață, în jurul orei 9, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 de litri pe metru pătrat. Vor fi și perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie, în special în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice; se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și, izolat, posibil, vijelii și grindină.


De asemenea, vântul va avea local și temporar intensificări, în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40 - 50 km pe oră. Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de astăzi, în vest și nord-vest, iar vineri și în restul teritoriului.


La Constanța, astăzi va fi încă foarte cald și vreme însorită. Maxima termică va atinve 25 de grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna nori și termometrele vor indica minimum 16 grade. Mâine, temperaturile vor scădea semnificativ, până pe la 19 grade pe timpul zilei și 12 grade noaptea. Va fi înnorat și sunt așteptate averse izolate. Sâmbătă, continuă procesul de răcire și vom avea între 14 și 16 grade, cu ploi abundente în cursul nopții. Duminică, va mai picura și va fi ceva mai bine, cu temperaturi de 12 până la 19 grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.439 secunde