Când va avea loc Bursa locurilor de muncă, la Constanța

450
2
Când va avea loc Bursa locurilor de muncă, la Constanța - bursamunca-1489329857.jpg
Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată, la Constanța, în data de 7 aprilie, la Campusul Universității "Ovidius".

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), Adelina Vlad, până acum, au fost contactați 40 de agenți economici, însă doar 19 dintre aceștia au răspuns favorabil. Aceștia pun la dispoziție un număr de 1.025 de joburi, dintre care doar 18 le sunt rezervate absolvenților de studii superioare.

Angajatorii trebuie să comunice, însă, până la sfârșitul lunii în curs, ce locuri de muncă au vacante. Astfel, patronii care și-au manifestat dorința de a participa la această acțiune vor comunica în scris, până la data de 31 martie, oferta locurilor de muncă, completând formu-larul "Situația locurilor de muncă vacante".

Reamintim că, la ultimul eveniment de acest gen, desfășurat spre finele anului trecut, angajatorii au avut disponibile 1.252 de locuri de muncă, din care 51 au fost rezervate celor cu studii superioare.

Cele mai multe oferte au venit din partea Șantierului Naval Constanța, care a selectat, în vederea angajării, mai multe persoane, pentru funcțiile de lăcătuș construcții metalice și navale, tubulatori navali, electricieni nave, strungari sau ingineri nave. 

Comentează știrea

Constantean
13 martie 2017
Bravo

Trebuia facut in oras "Bursa" nu la marginea orasului !

somer
7 aprilie 2017
locuri de munca

Putea fi facuta acesta bursa si in centrul orasului si tot dificil era de ajuns din cauza autobuzelor, care nu stiu pentru cine mai circula pentru ca daca vrei sa ajungi undeva trebuie sa iei doua, trei autobuze.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6078 secunde