Când pot fi depuse cererile pentru obținerea abonamentelor RATC gratuite

365
Când pot fi depuse cererile pentru obținerea abonamentelor RATC gratuite - ratc-1539792355.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 22 octombrie, pensionarii își pot depune cererile pentru permisele de călătorie RATC gratuite, valabile pentru anul viitor, precum și documentele aferente, la toate cluburile pensionarilor din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială.

Potrivit reprezentanților RATC, acestea se vor putea depune până la data de 20 noiembrie și la punctele de vânzare ale RATC Constanța sau sediul regiei, de pe strada Industrială nr. 8. Beneficiarii sunt bătrânii cu pensii până la 1.600 lei, inclusiv, persoanele în vârstă, de peste 60 de ani, care nu realizează venituri, dar și cele de peste 70 de ani, indiferent de venituri. După înregistrarea actelor, permisele de călătorie se vor primi la domiciliu, prin poștă.

Desigur, există și categorii de beneficiari care nu vor depune cerere, dar vor ridica permisul de călătorie. Este vorba despre elevii și studenții orfani, persoanele cu dizabilități și asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau asistenții acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat, precum și însoțitorii nevăzătorilor cu handicap.

Aceștia pot obține permisul de călătorie de la sediul DGASPC Constanța, de pe bulevardul Ferdinand nr. 97. În ceea ce-i privește pe constănțenii cu grad de handicap mediu și ușor, aceștia pot intra în posesia permisului de călătorie de la toate punctele de vânzare RATC.

De asemenea, deținuții politici și persoanele strămutate pot obține permisul de călătorie de la punctul de vânzare RATC Constanța - Gară sau de la sediul regiei. Șomerii, în schimb, pot obține permisul de călătorie de la punctul de vânzare RATC de la Delfinariu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Social : Plata cu cardul, la Poștă
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Social : Toate pensiile vor fi virate pe card
Pagina a fost generata in 0.2854 secunde