Când îți este dor de țară… și brusc îți piere dorul! "Cazarea la spital, mai scumpă ca la Marriott?"

2293
1
Când îți este dor de țară… și brusc îți piere dorul!

Articole de la același autor

"Câteodată îți este dor să te întorci acasă, după care îți amintești ce îți oferă România și îți piere tot dorul... Oare cât îi mai rabdă pământul pe cei de la putere?!?!?".

O postare pe facebook ce îi aparține lui Florin Dorel Spătaru, un român din Râmnicu Vâlcea, stabilit însă în Figueres, un mic orășel din Catalonia, Spania. Omul este pur și simplu indignat de tarifele percepute, în România, în sistemul medical.

"O internare la spital, 9 zile, costă 2.216 lei!

Hrană: 63 lei

Medicamente: 287 lei

Analize laborator 102 lei

Cazare: 1.764 lei

196 lei/zi cazare. Ăștia sunt nebuni?

Omul ăsta a fost cazat/spitalizat la Marriott?

Un circ de țară!"

Sursa: Bîrsan Răzvan Cosmin

Despre ce anume este vorba? Despre un decont de cheltuieli, făcut la externarea dintr-un spital județean din România, secția pneumologie.

Adevărul este pe undeva pe la mijloc. Mai mult ca sigur, pacientul respectiv nu era asigurat, pentru că altfel nu se explică sumele halucinante plătite pentru cazare. Nu știu dacă avea sau nu card european de sănătate sau alt tip de asigurare, cert este că, fără documente, ești "ars" la buzunare.

XXX

Ioana Cristina, o altă româncă plecată la muncă în Spania, și-a povestit și ea "aventurile" în spitalele din România.

"Acum înțeleg de ce voiau să mă interneze neapărat, susțineau sus și tare că o să mor dacă ies din spital. De fapt, s-a dovedit că eu aveam o indigestie, dar ei spuneau că am apendicită și peritonită.

Deși aveam card european de sănătate pentru că sunt șofer profesionist și am acoperire pe toată Europa, în Romania, dragii mei, nu este valabil. Așa mi-au spus!

Am venit în Spania și după analize mi-au spus să stau liniștită că este exclusă orice intervenție chirurgicală și să le spun celor din România să își taie diploma, că m-au speriat degeaba. Acum, trageți voi o concluzie!", a relatat Ioana Cristina. 

Comentează știrea

Ismail via brussel
16 aprilie 2018
Otrava României coruptia

An România mai degrabă tratează pușcăriași și boschetari care stau pe brânci ani grei pe mâncarea statului și sociale și spitalizare și hop cum vine unu din diaspora al tacâm pai noi contribuim de 3 pentru sănătatea ex.Belgia mutuoaliteijt pe lună ,zogkasverzekering pe an și RIZV ,pe lună gândiți a că țările bogate contribuie la fondul monitar UE care UE dă prin programe pahare via România Bulgaria exat că mărfurile de pe raft e albastru dar exportat de ei așa și cu bugetul UE , Cu cardul european de circulă an țările membre al UE futui an gura de Ministerul sănătății au semnat cu comisia Europeană contracte și ministerul Finanțelor și cei din toate spitalele spun că nu-i /pai cei de la Ministerul sănătății din Belgia de ce mai eliberează card de sănătate European .Am impresia că bani băgați pe gat la facturare uni cetățean via Diaspora sunt o parte pentru Directorul Menagerie a spitalului și o parte la Ministerul sănătății mafie trebuie judecați la CEDO sau chemații la comisia Jihadistilor ISS și ciuruiți an cur de ce zic așa pe o parte primiți bani din bugetul economie a populației care contribuie la stat și sănătate mai primiti și de la UE din fonduri adică toții care as la putere totala ei fura și tot amaratul sa plătească ,când va veni un cutremure mare sau sa exploreze sa vie victime 4 milioane de cetățenii ce faceți totul gratis cum sa antamplat an Japonia !!!.sistem corupt și oameni morți an spitalele din România ne asociem cu India.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7152 secunde