Când își vor primi abonamentele gratuite pensionarii

446
1
Când își vor primi abonamentele gratuite pensionarii - ratc-1507822609.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii cu venituri de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, își pot depune, începând de luni, 16 octombrie, cererile pentru legitimațiile de călătorie RATC valabile pentru anul 2018. De precizat că abonamentele gratuite se vor primi la domiciliu, prin poștă.

Ei trebuie să știe că cererile și documentele aferente se vor preda la orice chioșc de abonamente și bilete al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), în fiecare zi, până la data de 20 noiembrie.

Documente pe care trebuie să le depună persoanele vizate sunt: cerere tip, copie BI/CI, copie cupon de pensie; adeverință eliberată de ANAF (pentru persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri).

Vor mai beneficia de abonamentele gratuite și elevii orfani (de la punctul de vânzare RATC - Gară), studenții orfani (de la punctul de vânzare de la City Mall; persoanele cu dizabilități (cu handicap grav și accentuat), asistenții personali/însoțitorii persoanelor cu handicap grav.

Cei din urmă și le vor ridica de la sediul DGASPC, b-dul Ferdinand nr. 97 (blocul turn de la Gară). La rândul lor, persoanele cu dizabilități cu grad de handicap mediu și ușor își vor putea ridica aceste abonamente de la punctele de vânzare RATC - Gară 40/43 și B-dul Tomis (vis-a-vis de ANAF). Deținuții politic, în schimb, dar și persoanele strămutate, se vor îndrepta spre punctul de vânzare RATC - Gară. 

Comentează știrea

Baba Novac
13 octombrie 2017
pramatii

da de ce mai trebuie si abonamente? ca sa mai ia un ban degeaba cine sta sa le scrie. Au buletin de Constanta? Au barbatii peste 65 de ani? si femeile peste 60? sa circule fara niciun abonament ! Sau e doar vrajeala de la alegeri? Si ce daca realizeaza venituri? Parca pensiile sunt toate la fel? Sau mai stii ce zace in capul primarului cu privirea gainii la lemn.. Vrea PSD sa mai creeze niste posturi de taiat frunza la buget... Pramatii..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4566 secunde