O șansă la viață pentru Florentina!

Campanie umanitară lansată de Asociația Litoral - Delta Dunării

228
Campanie umanitară lansată de Asociația Litoral - Delta Dunării - campanieumanitara-1419008930.jpg

Articole de la același autor

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, o tânără de 30 de ani are nevoie de noi toți, pentru ca să treacă cu bine peste o cumpănă a vieții.

Este vorba despre Florentina Mo-canu, diagnosticată cu cancer. Absolventă a Facultății de Limbi Străine Aplicate din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, Florentina este mămica unei fetițe de șase ani. Femeia a primit diagnosticul de cancer mamar la sfârșitul anului trecut și, de atunci, se luptă cu încrâncenare pentru viața ei.

"Mă numesc Florentina Mocanu, am 30 de ani și sunt mama unei fetițe minunate, Andreea, în vârstă de șase ani. Până în luna decembrie a anului 2013, am avut o viață împlinită, dar, la sfârșitul anului, am primit o veste cruntă, un diagnostic necruțător: CANCER MAMAR, iar acest lucru mi-a schimbat total viața. Au urmat multe ședințe de citostatice și radioterapie, care însă nu au avut rezultatul scontat. Boala a evoluat repede", povestește Florentina.

După îndelungi investigații, femeia a aflat că singura ei șansă de vindecare este un tratament experimental pentru identificarea și localizarea celulelor tumorale din corp, tratament pe care îl poate urma numai în orașul Frankfurt din Germania. Timpul, însă, nu este de partea ei.

"Tratamentul este deosebit de costisitor și, date fiind împrejurările în care mă aflu, mă văd nevoită acum, în prejma Sărbătorilor Crăciunului, să fac ceea ce nu aș fi crezut că voi face vreodată, și anume să lansez acest apel umanitar către dumneavoastră și să vă rog să-mi acordați un sprijin financiar cât de mic, pentru a contribui la minunea de care am nevoie: aceea de a-mi recăpăta SĂNATATEA și VIAȚA. Ajutați-mă să-mi văd fetița crescând!", ne roagă Florentina.

Asociația de Promovare Litoral - Delta Dunării lansează o campanie umanitară pentru Florentina Mocanu.

"Implicarea asociației în acest tip de campanii nu este o premieră pentru noi, ținând cont că, dincolo de profesioniști în turism, sun-tem, mai presus de orice, oameni. Anul trecut, tot în preajma Crăciunului, am contribuit cu cadouri și fonduri pentru copiii și vârstnicii din Tortomanu, încercând să aducem o bucurie în sufletul acestora. Cazul Florentinei Mocanu poate să fie cel al copilului nostru, al surorii noastre sau al ce-lei mai bune prie-tene. Pe această cale, invit colegii din turism, constăn-țenii și toți prie-tenii asociației noastre să ajute la recuperarea acestui caz, mai ales acum, în prag de sărbători, când toți dorim să fim în sânul familiei și să ne bucurăm de prezența celor apropiați nouă", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Donațiile se pot face în conturile RO36INGB0000999903916056 (Titular de cont Mocanu Florentina) și RO11BRMA0999100063682630 (Cont Asociația "Florentina"). Persoane de contact sunt Ofelia Mocanu - tel. 0728/945.729, 0720.210.098 sau Ramona Carșote - tel. 0723/656.440. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5056 secunde