Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Eforie

277
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Eforie - campaniedesterilizare-1594662564.jpg

Articole de la același autor

Proprietarii de câini de rasă comună din orașele Eforie Nord și Eforie Sud îi pot steriliza gratuit. Asociația Animal Society desfășoară, până pe 31 iulie, o campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Eforie, în parteneriat cu Vier Pfoten și cu Primăria Orașului Eforie. Sterilizările vor avea loc pe strada Serei nr. 1, Eforie Sud, iar cei interesați pot suna pentru programări sau informații la numărul 0730/583.510, de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00.

Este prima oară când Animal Society derulează o acțiune de sterilizare în acest oraș. Cetățenii au astfel posibilitatea de a intra în legalitate în ceea ce privește obligativitatea sterilizării câinilor de rasă comună, reprezentând, în același timp, o metodă eficientă și umană de gestionare a populației de câini.

"Echipa Animal Society pune la dispoziția cetățenilor din Eforie îndelungata sa experiență în domeniul sterilizărilor. Cei care doresc să își sterilizeze animalele de rasă comună o pot face acum sigur și gratuit, în cadrul campaniei derulate de noi. Sterilizarea reprezintă nu doar un gest de normalitate, ci și un gest uman, contribuind, în timp, la reducerea numărului de animale nedorite de pe străzi, care sunt expuse la numeroase suferințe pe tot parcursul vieții lor", precizează Anca Tomescu, președintele Animal Society.

Reamintim că, în România, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, nerespectarea acestei obligații fiind pedepsită cu o amendă între 5.000 și 10.000 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde