Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfășura în toată țara

88
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfășura în toată țara - bursa-1507874794.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 20 octombrie.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util. Tocmai de aceea, le recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul www.anofm.ro și pagina de facebook ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Totodată, agenții economici care doresc să participe la această acțiune organizată la nivel național se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora au sediul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Octombrie 2017
Stire din Social : Ce locuri de muncă se mai caută?
Pagina a fost generata in 1.0164 secunde