Bucurie de Paște pentru copiii sărmani din Negru Vodă și Oituz

327
Bucurie de Paște pentru copiii sărmani din Negru Vodă și Oituz - bucuriedepaste-1556203315.jpg

Articole de la același autor

În ultimele două week-end-uri, voluntarii Asociației United Hands Romania au realizat acțiuni umanitare în satele Negru Vodă și Oituz din județul Constanța. Au fost distribuite fel de fel de ajutoare, de la îmbrăcăminte și încălțăminte la produse de igienă, jucării și produse alimentare pentru copii și familiile lor.

Încă din luna martie, Asociația United Hands Romania a inițiat campanii online pentru strângerea de ajutoare, inclusiv cadouri de Paște pentru copiii din familii sărace.

Mai întâi, la Negru Vodă au fost aduse cadouri pentru 30 de copii vulnerabili. În plus, alimente au fost duse la biserica din localitate, acolo unde unii copii din familii modeste primesc zilnic hrană. La Oituz, au fost de asemenea distribuite cadouri pentru 35 de copii. Comunitatea locală a primit voluntarii Asociației United Hands Romania cu multă căldură: îmbrăcați festiv, în costume populare, copiii au susținut un spectacol de dansuri și cântece. Aproximativ 15 familii sărace au primit îmbrăcăminte și alimente pentru a se bucura mai mult de Sărbătoarea Paștelui.

De asemenea, pe data de 20 aprilie, a fost organizată o acțiune specială la Negru Vodă, la Locuințele Protejate din localitate, acolo unde există adulți cu dizabilități, fără posibilități materiale, abandonați practic de către familiile lor. Pe lângă ajutoarele aduse, voluntarii Asociației United Hands Romania, inclusiv adolescenți și tineri de la Centrul de Plasament Ovidiu din Constanța, au oferit timp frumos petrecut cu beneficiarii din respectiva locație. Aceștia s-au bucurat de spectacolul de dans oferit de Trupa Astras, de pizza și clătitele făcute împreună cu voluntarii și de alte activități precum plantarea de flori și copăcei.

"Fiecare gest de ajutor contează și ne bucurăm să aducem împreună bucurie unor persoane care au mare nevoie de această implicare a noastră. Vom iniția în continuare astfel de demersuri și vom sprijini alte acțiuni umanitare", a menționat Oana Lungu, Vicepreședinte al Asociației United Hands Romania.

Activitățile au fost realizate cu ajutorul donatorilor privați, persoane fizice și juridice, printre care Stirom LTD, Baschet Club Athletic Constanța, Euxin Marine Design și Metropolitan Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2986 secunde