Bloc cu 20 de etaje și parcare supraetajată, în Mamaia

327
Bloc cu 20 de etaje și parcare supraetajată, în Mamaia - bloccu20etaje-1583357336.jpg

Articole de la același autor

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța va analiza, săptămâna viitoare, solicitarea emiterii acordului pentru consultare publică pentru ridicarea unui imobil cu 20 de etaje și a unei parcări etajate cu trei etaje, în stațiunea Mamaia.


Astfel, SC Parc Mamaia Nord SRL solicită emiterea acordului de consultare publică pentru elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu în vederea construirii unui imobil de locuire colectivă în zona hotelului Parc. Investiția vizează ridicarea unui imobil cu parter și 20 de etaje, eventual cu subsol sau demisol, cu o înălțime maximă de 77 de metri și o parcare etajată de cu parter și trei etaje, eventual cu subsol sau demisol, cu o înălțime de maximum 16,5 metri. De asemenea, proiectul prevede ca spațiile neconstruite și neocupate de accesuri și trotuare de gardă să fie înierbate și plantate cu un arbore la fiecare 100 de metri.
Practic, este vorba despre clădirile la parter din imediata apropiere a hotelului Parc, unde va fi construit blocul, și de terenul din fața hotelului, până la bulevardul Mamaia, unde va fi ridicată parcarea etajată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7596 secunde