Biletele de tren internaționale pot fi cumpărate online

218
Biletele de tren internaționale pot fi cumpărate online - biletetren-1548834885.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informează că, de la începutul acestui an, a deschis vânzarea online pentru bilete de călătorie internațională.

Achiziționarea biletelor pentru destinații internaționale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicația Cumpără bilete de tren online / Trafic internțional sau direct de pe linkul - https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Aplicația permite cumpărarea online a biletelor internaționale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziționa bilete și pentru o relație internă dintr-o țară străină sau pentru relații între două țări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinațiile internaționale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipație maximă de 3 luni, până la 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o stație/agenție CFR Călători; 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

În situația în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipație este de maximum o lună.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaționale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde