Bilete de tratament pentru pensionari. Cazarea - la mănăstire!

294
Bilete de tratament pentru pensionari. Cazarea - la mănăstire! - bilete-1571771378.jpg

Articole de la același autor

Pentru seria din data de 22 octombrie, Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța mai are disponibile 20 de bilete, dintr-un total de 400, cu cazarea la mănăstire, la Techirghiol și Eforie Nord. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Kristina Mutiș, pot veni să le solicite inclusiv persoanele care nu au depus cereri până acum. 


De la începutul anului și până în prezent, au fost alocate 8.800 de bilete. Ca și până acum, acestea au fost acordate pe aceleași criterii, adică în baza unui punctaj, în care s-a luat în calcul mai ales dacă solicitanții au mai beneficiat sau nu de bilete în ultimii doi ani. Așadar, cei care nu au primit bilete de tratament în 2017 și 2018 au primit zece puncte, iar cei care au beneficiat de două bilete în perioadele de sezon nu au mai primit niciun punct. 


Referitor la contribuția suportată de către beneficiarii biletelor, aceasta este în procent de 50% din valoarea totală a pensiei. Desigur, există și gratuități, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate și persoanele cu handicap. În cazul asiguraților, contribuția este de 50% din valoarea biletului, doar dacă veniturile lunare brute sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5642 secunde