BCR pune la dispoziția spitalelor și personalului medical mașinile din flota de car sharing eGo

197
BCR pune la dispoziția spitalelor și personalului medical mașinile din flota de car sharing eGo - ad4062745948c2ae8fb35753d9d5a6b7-1585753222.jpg

Articole recomandate



Grupul Banca Comercială Română susține lupta împotriva pandemiei de COVID-19 prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv mașinile electrice din flota de car sharing eGo, care vor fi puse la dispoziție personalului activ din unitățile medicale, potrivit unui comunicat al băncii.


Pentru sprijinul personalului medical implicat în combaterea virusului în aceste zile, BCR Leasing oferă 3 mașini către Serviciul de Ambulanță București - Ilfov (SABIF), 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Timiș și 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Constanța, cu posibilitate de suplimentare. Modelele BMW i3 vor fi utilizate pentru transportul de medicamente, vizite la pacienți și, dacă va fi nevoie, pentru testări la domiciliu, informează agerpres.ro.


Flota de mașini eGO este administrată de Mojito Software, care oferă acces personalului medical la automobilele electrice prin intermediul aplicație de telefon mobil. Mașinile puse la dispoziția serviciilor medicale sunt individualizate cu stickere de culoare verde, cu denumirea "Transport Medical" și vor trece printr-un proces de dezinfecție înainte de predare.


Serviciul BCR eGO a fost lansat la finalul anului 2017, fiind conceput atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companiile care doresc să ofere salariaților un serviciu electric de mobilitate urbană.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6558 secunde