Bărbat depistat la intrarea în țară, cu un permis de conducere fals

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 12 Februarie 2020 151
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Turcia, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În cursul zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă – Kardam, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc, în vârstă de 29 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în Republica Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de trecere a frontierei, un pașaport și o viză de scurtă ședere în scop de transport, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților turce.

„Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, iar cetățeanului turc nu i s-a permis intrarea în țară”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei