Avertizare meteo de ploi torențiale pentru seara de Înviere și de Paște

944
Avertizare meteo de ploi torențiale pentru seara de Înviere și de Paște - anmploitorentialevijeliisigrindi-1556280147.jpg

Articole recomandate

Meteorologii ANM au emis o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în întreaga țară, de sâmbătă după-amiază, până duminică la ora 18.00. În 25 de județe va fi cod galben, urmând a se înregistra cantități de precipitații ce pot ajunge la 40 de litri pe metru pătrat.

INFORMARE METEOROLOGICĂ, interval de valabilitate: 27 aprilie, ora 12 – 28 aprilie, ora 18

În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe suprafețe mici căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie) în jumătatea de vest a țării și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, iar duminică (28 aprilie), local, cu precădere la deal și la munte, precum și în regiunile nordice, nord-estice și centrale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7451 secunde