Agrement de sezon - scufundări marine

Aventuri de neuitat la epavele din Marea Neagră

297
Aventuri de neuitat  la epavele din Marea Neagră - scufundari-1563296850.jpg

Articole recomandate

Turiștii dornici de aventuri la Marea Neagră pot opta pentru o sesiune de scufundări de neuitat.

Cu ajutorul specialiștilor de la Aquarius Dive Center Constanța, puteți face "excursii" la epavele din Marea Neagră - You Xiu, Sadu, Paris, Arkadia, submarinul SC213, atât de puțin vizitate, sau puteți să vă întoarceți în timp cu 2.000 de ani, să faceți scufundări de zi sau noapte printre amfore, la zidul vechiului port Tomis.

Ce floră și faună marină putem vedea în Marea Neagră

Datorită salinității, în Marea Neagră nu puteți admira corali sau alte tipuri de pești tropicali, dar există o gamă variată de viețuitoare marine, cum ar fi: delfini, căluți de mare, calcani, pisici de mare, diferite specii de crabi, heremite, scorpie de mare, anemone, meduze, bureți, etc.

De asemenea, între 2 Mai și Vama Veche, există un parc marin protejat și sponsorizat de către Blue Planet și Animal Planet.

v v v

Vizibilitatea în apele teritoriale române a Mării Negre depinde de temperatură, curenți și direcția vântului. În general, cu cât temperatura apei este mai scăzută, cu atât vizibilitatea este mai bună. Pe toată perioada anului, vizibilitatea poate fi între 1 - 15 metri, cu o vizibilitate medie de 6-7 metri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3352 secunde