Avarie RAJA în Constanța. Traficul este blocat pe bulevardul Tomis!

171
Avarie RAJA în Constanța. Traficul este blocat pe bulevardul Tomis! - aglomeratietrafic-1554113944.jpg

Articole recomandate

Pentru remedierea unei avarii survenite în urmă cu puțin timp la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcei, din municipiul Constanța, RAJA SA a impus restricționarea traficului auto pe o singură bandă de circulație de pe bulevardul Tomis, pe sensul de mers dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu, începând cu ora 12.


Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată atât Poliția Rutieră cât și Poliția Locală.


Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Tomis până în str. Petru Vulcan, cei din perimetrul cuprins de străzile Soveja - bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Adamclisi – strada Suceava, dar și cei arondați punctelor termice nr. 104, 120 și 121.


"Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 16, când va fi deblocat și traficul în zonă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2542 secunde