Autobuze și pentru locuitorii cartierului Poarta 6. Ce propune RATC

556
1
Autobuze și pentru locuitorii cartierului Poarta 6. Ce propune RATC - traseuratc-1519149563.jpg

Articole de la același autor

Pentru a încuraja transportul cu mijloacele de transport în comun pentru constănțenii din cartierele Km 4, Km 5 și Poarta 6, RATC Constanța modifică traseele liniilor 101 C și 101M. De asemenea, vor fi înființate patru stații noi. 


Începând de la 1 martie, 101C va circula de la Cap de linie 101C, Fabrica de pâine, CET, pe bulevardul Aurel Vlaicu, Șoseaua Mangaliei (sens giratoriu Lidl), apoi strada Pandurului, strada Liliacului, din nou bulevardul Aurel Vlaicu, strada Industrială și Cap linie 101C. 


101M va porni de la Cap linie 101M, Gara CFR, Abator, Șoseaua Mangaliei, strada Pandurului, strada Liliacului, bulevardul Aurel Vlaicu, Vivo (Maritimo), bulevardul Aurel Vlaicu, Fabrica de pâine, CET, bulevardul Aurel Vlaicu, Șoseaua Mangaliei (sens giratoriu Lidl), Șoseaua Mangaliei, Gara CFR, Cap linie 101M. 


"Astfel, locuitorii din cartierul Poarta 6 vor putea folosi noile stații de autobuz pe sensul de mers către CET, la intersecția străzii Pandurului cu strada Liliacului, pe strada Liliacului, vizavi de complex, și pe strada Liliacului, la Școala nr. 37, iar pe sensul de mers către Gara CFR, pe bulevardul Aurel Vlaicu, vizavi de complexul comercial Doraly", precizează directorul general al RATC Constanța, Bogdan Niță.


Comentează știrea

ct
21 februarie 2018
hmm...

astia de la ratc , nu au mai lult de 4 clase ??? stiu oare tot alfabetul? 101c , 101 m.... puneti nr distincte sa faca oamenii clar diferenta !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Februarie 2018
Stire din Social : RATC redeschide două chioșcuri
Pagina a fost generata in 0.373 secunde