Audiențe la Avocatul Poporului, în Medgidia și Cernavodă

211

Articole de la același autor

Reprezentanții instituției Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța vor fi prezenți, marți, 25 septembrie, în Medgidia și Cernavodă, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții.

"Dorim astfel să venim în întâmpinarea persoanelor din aceste orașe și facilitând astfel accesul acestora la sprijinul oferit de instituția Avocatul Poporului", precizează Felicia Nedea, expertul coordonator al Biroului teritorial Constanța al Avocatului Poporului.

Activitatea se va desfășura la sediul Primăriei din Medgidia, începând cu ora 9.00, precum și la sediul Primăriei Cernavodă, începând cu ora 11.00, în spațiile puse la dispoziție de autoritățile locale. Acordarea audiențelor este gratuită, iar pentru cererile adresate instituției Avocatul Poporului nu se percep taxe de timbru.

"Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică (prefecturi, primării, consilii județene, municipale, orășenești și comunale, direcții, inspectorate, case de pensii, servicii, oficii), cu excepția autorității judecătorești, se poate adresa instituției Avocatul Poporului. Instituția Avocatul Poporului contribuie la soluționarea pe cale amiabilă a conflictelor dintre persoanele fizice și autorități ale administrației publice, prin mediere și dialog, în scopul soluționării problemelor cetățenilor. Nu intră în competența instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești, ale Parlamentului, Președintelui sau ale Guvernului", mai explică reprezentantul teritorial.

v v v

Reamintim că Biroul Constanța al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Tomis nr. 51, camera 6, tel./fax 0241/550.544, iar programul de audiențe este de luni până joi, între orele 9-16, și vinerea, între orele 9 și 14, iar petițiile pot fi trimise și prin poștă sau prin email la adresa: [email protected] sau prin fax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8379 secunde