Au început plantările de toamnă, la Constanța

260
Au început plantările de toamnă, la Constanța - auinceputplantarile1-1540222796.jpg

Articole de la același autor

100 de plopi chinezești au fost plantați, ieri, în stațiunea Mamaia, în prima rundă de plantări de toamnă în municipiul Constanța. Copacii au fost puși pe malul lacului Siutghiol, atât la intrarea cât și la ieșirea din stațiune.

"A fost ales plopul chinezesc pentru că nu este pretențios față de sol și este rezistent la ger. De asemenea, trebuie menționat faptul că nu produce semințe înconjurate de puf, dăunătoare persoanelor alergice", explică șeful Serviciului de Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța, George Coman.

Tot în această săptămână vor fi plantați și 70 de arbori din specia Catalpa bignonioides în aliniamentul stradal de pe strada Portiței, stradă care a fost reabilitată în primăvara acestui an.

Acțiunea va continua în săptămânile următoare în Parcul Tăbăcărie, unde vor fi plantați 100 de arbori din specii diferite: plop chinezesc, salcie creață, paltin de câmp, pin negru, ienupăr de Virginia, dar și pe tronsonul reabilitat al bulevardului Aurel Vlaicu, prin plantarea de paltini. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde