Atenție, trafic restricționat pe strada Gării din Constanța. Autobuzele RATC și-au schimbat traseul

186
Atenție, trafic restricționat pe strada Gării din Constanța. Autobuzele RATC și-au schimbat traseul - gara-1494569455.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți treabă astăzi, în zona Gării Constanța, mai bine vă parcați mașina pe străzile alăturate, căci traficul în zonă este restricționat.


Pentru remedierea avariei survenite la colectorul de preluare a apelor menajere de pe strada Gării, din municipiul Constanța, astăzi, începând cu ora 9, se restricționează traficul rutier pe strada Gării (prelungirea bd. Ferdinand), tronsonul cuprins între bd. 1 Decembrie 1918 și strada Theodor Burada. "Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliția Municipală", explică reprezentanții RAJA.


De asemenea, RATC a deviat traseele mijloacelor de transport în comun care circulă în zonă. Astfel, autobuzele care vin dinspre bd. Ferdinand și bd. 1 Decembrie 1918 vor ocoli parcul Gării pe bd. 1 Mai, strada Prelungirea Theodor Burada, strada Gării, iar cele care vin dinspre CET, Poarta 6, Km 4 - 5 vor avea acces pe o bandă de circulație, pe traseul normal. Vehiculele care vin spre gară dinspre str. Th. Burada își vor continua traseul pe Prelungirea Th. Burada. 


"Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt, inclusiv să se aducă trama stradală la starea inițială, astfel încât până la ora 21,00 tronsonul să poată fi redat circulației în cele mai bune condiții", mai precizează reprezentanții RAJA.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5965 secunde