Atenție, șoferi! Trafic blocat pe strada Nicolae Iorga din Constanța. Se lucrează la conductele de apă

180
Atenție, șoferi! Trafic blocat pe strada Nicolae Iorga din Constanța. Se lucrează la conductele de apă - lucrarideranjamenteraja2-1594798504.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Moldovei și Maramureș, în zonă.


În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală, traficul fiind deviat pe strada Bogdan Vodă.


Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 16, când va fi reluat și traficul normal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde