Atenție, șoferi! Restricții de parcare în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare"

197
Atenție, șoferi! Restricții de parcare în zona Bisericii

Articole de la același autor

Atenție, șoferi, mâine și poimâine nu puteți lăsa mașinile în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare", de pe strada Ștefăniță Vodă. Restricțiile de parcare au fost impuse pentru buna desfăsurare a lucrărilor de asfaltare care vor avea loc miercuri, 27 mai, și joi, 28 mai, în parcarea care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Ștefănită Vodă și Dionisie cel Mic. Intervențiile au fost anunțate în timp util prin distribuirea de flyere.


Proiectul de anvergură implementat de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, vizează crearea a peste 300 de noi locuri de parcare. Lucrările edilitare vor include și amenajarea buclei de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.
"Facem apel către conducătorii auto să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră", solicită reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1169 secunde