Atenție, șoferi. Posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă și peaj, în următoarele trei zile

243
Atenție, șoferi. Posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă și peaj, în următoarele trei zile - atentiesoferi-1586425053.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, ce urmează a avea loc începând din această seară, de la ora 19, și până duminică seară, la ora 23.59, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Informații cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați, se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA (www.cnadnr.ro), la secțiunea Produse/Servicii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3355 secunde