Atenție șoferi! Ceață densă pe șoselele din județ

193
Atenție șoferi! Ceață densă pe șoselele din județ - atentiesoferi-1579107483.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe foarte multe drumuri importante din țară circulația rutieră se desfășoară dificil, în condiții de vizibilitate redusă, din cauza ceții dense.

Fenomenul este întâlnit în Capitală, pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, A4 Ovidiu - Agigea și pe artere din județele Constanța, Tulcea, Olt, Dolj, Dâmbovița, Călărași, Bacău, Galați, Iași, Vrancea, Arad, Bihor, Covasna, Brașov, Mureș, Harghita, Sibiu și altele.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare al vehiculului și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte. De asemenea, atragem atentia pietonilor, bicicliștilor și căruțașilor, care trebuie să fie conștienți de faptul că pe timp de ceață sunt mai greu vizibili în trafic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Social : Au sosit dozele de vaccin anti HPV
Pagina a fost generata in 0.8424 secunde