Atenție, se oprește curentul electric!

221
Atenție, se oprește curentul electric! - curent1-1594564292.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi și mâine, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.

Astăzi, între orele 9.00 și 17.00, se lucrează în localitatea Ciobanu, pe străzile Primăverii, Eroilor, Alexandru Ioan Cuza, Lalelelor și Avram Iancu.

Mâine, între orele 9.00 și 17.00, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 80 - 84, precum și cei din localitatea Dulcești, de pe străzile Radu Petrescu, Luca Demetrius, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Nicolae Beldiceanu, cei din localitatea Ciobanu, de pe străzile Primăverii, Eroilor, Alexandru Ioan Cuza, Traian, Lalelelor și Avram Iancu, precum și cei din localitatea Dropia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4116 secunde