Atenție, se oprește curentul electric!

313
Atenție, se oprește curentul electric! - curent-1554320116.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități ale județului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, joi, în timpul lucrărilor.
 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 15, sunt afectați consumatorii de pe strada Eduard Caudela, iar, între orele 9 și 17, cei de pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Ioan Borcea și strada Dragoslavelor. 


În restul judeșului, între orele 10.30 și 13.30, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Crișanei, Moldovei, Transilvaniei, Apostol Andrei, Demetrios Callatianul, Dobrogei, Bucovinei, Oituz (parțial), Munteniei (parțial), respectiv Maramureșului (parțial). Între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea 2 Mai, pe străzile Vasile Alecsandri, Domnița Bălașa, Zambilelor, Liliacului, Violetelor, Trandafirului, Falezei, Mihail Kogălniceanu (parțial), Alexandru Ioan Cuza (parțial), 24 Ianuarie (parțial), Islazului (parțial), precum și în orașul Năvodari, pe străzile Albinelor și Sănătății. 


De asemenea, între orele 8 și 16, se lucrează în localitatea Eforie Sud, pe strada Mării, Sanatoriu Eforie Sud, strada Republicii (parțial), RAJA, strada CFR, iar, între orele 9.30 și 17.30, în orașul Cernavodă, parțial, la Stația de pompare apă Ștefan cel Mare, UM Jandarmi Ștefan cel Mare, și în localitatea Ciocârlia, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Dragoș Vodă, Leului, Mihai Eminescu, Livezilor și Zorelelor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9609 secunde