Atenție, se oprește apa rece, la noapte, la Medgidia!

272
Atenție, se oprește apa rece, la noapte, la Medgidia! - atentieapa-1564944805.jpg

Articole de la același autor

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de 5000 de metri cubi din incinta Complexului de înmagazinare - pompare Hidrofor, din municipiul Medgidia, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de la noapte, de la ora 23.00, până mâine dimineață, la ora 19.00.


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul de case și blocurile VS din zona Vest, cei din zona Spital - perimetrul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului și strada Spitalului, cei din zona Berărie - perimetrul delimitat de străzile Rahovei și Lupeni, cei din zona Catanga - tronsonul dintre străzile Panseluțelor și Ovidiu, cei de pe strada Oprea Haraciu - blocurile OH, D și E, precum și cei din satul Remus Opreanu. 


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6369 secunde