Atenție, constănțeni! Trafic restricționat pe bulevardul Tomis

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 13 Februarie 2020 227
Pentru remedierea unor avarii, survenite, în această dimineață, pe rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul rutier pe bulevardul Tomis, în două porțiuni.

Astfel, au fost blocate benzile 1 și 2 de circulație pe bulevardul Tomis, în zona fântânii arteziene, pe sensul de mers către Dacia, precum și posta de biciclete de la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand, în zona Muzeului de Artă, pe o lungime de aproximativ 30 de metri.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate , iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

În prezent, abonații din zonele menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 14, când va fi reluat și traficul normal.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei