Atenție, constănțeni! Trafic blocat pe o stradă intens circulată, din Constanța

335
Atenție, constănțeni! Trafic blocat pe o stradă intens circulată, din Constanța - aglomeratietrafic1545300690-1547193262.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar.


"Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA.


Abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, perimetrul delimitat de Bd. Mamaia și strada Nicolae Iorga, dar și cei de pe strada Mihai Viteazu, între strada Nicoale Iorga și Bd. Alexandru Lăpușneanu vor avea apă cu presiuni scăzute pe perioada desfășurării lucrării.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", mai spun cei de la RAJA.
Potrivit acestora, circulația va fi reluată în condiții normale în jurul orei 14.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8124 secunde