Atenție, constănțeni! Restricții de circulație cu prilejul Neversea

201

Articole de la același autor

Cei care au trecut deja prin experiența Neversea știu că vor trăi și anul acesta momente de neuitat, iar cei care ajung pentru prima dată pot fi convinși că vor avea ce povesti până la următoarea ediție. Pentru ca cele patru zile să nu fie umbrite de evenimente neplăcute, autoritățile au impus atât organizatorilor, cât și participanților reguli stricte. Printre altele, au fost luate măsuri privind accesul în zona peninsulară, pentru a nu se crea blocaje. 


Acces vor avea doar riveranii și agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul restricționat în baza unui permis eliberat în acest sens. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la punctul "Acces Auto", care funcționează între orele 9.00 și 21.00. Riveranii care dețin deja permis auto de acces în zona peninsulară eliberat de Primăria Municipiului Constanța nu sunt nevoiți să procure unul special pentru această perioadă. 


Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând de joi, 4 iulie, și până luni, 8 iulie, se vor institui restricții de circulație pe arterele care duc către locul de desfășurare a festivalului, restricționate fiind strada Traian cu Valea Portului, Poarta 1, strada Traian cu strada Termele Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga, strada Yokohama, strada Salonic și strada Belvedere, strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân, strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan, strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal, strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor și strada Bucovina cu strada Eroilor. 


Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă până pe 8 iulie. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3892 secunde