Atenție, constănțeni! Mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate

1778

Articole recomandate

Atenție, constănțeni! Mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate începând cu jumătatea lunii martie a acestui an.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început deja înlocuirea indicatoarelor rutiere în acest sens, iar lucrările se vor derula și în perioada următoare.

Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Vă reamintim câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1 .

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.7332 secunde