Atenție, constănțeni ! Au început lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis!

391
Atenție, constănțeni ! Au început lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis! - atentieconstanteniasfaltaretomis-1537858941.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța face, din nou, apel către constănțenii care locuiesc în zonele în care se efectuează lucrări de asfaltare să nu staționeze sau să parcheze pe partea carosabilă sau pe trotuare. 


"Noaptea trecută a început frezarea bulevardului Tomis, porțiunea cuprinsă între străzile Farului și Poporului, lucrări care continuă și la noapte, în intervalul orar 22.00 – 5.00, iar pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime, carosabilul trebuie să fie degajat. Pe timpul lucrărilor, traficul rutier este restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers. Aceleași restricții vor fi aplicate și joi și vineri noapte când va fi turnat covorul asfaltic. Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7248 secunde