ATENȚIE! Circulația feroviară este întreruptă pe mai multe linii, din cauza vremii

201
ATENȚIE! Circulația feroviară este întreruptă pe mai multe linii, din cauza vremii - tren-1544946183.jpg

Articole recomandate

Circulația feroviară este întreruptă, duminică dimineața, pe mai multe linii din cauza vremii, peste 350 de călători aflându-se în trenurile oprite în stații, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.


Potrivit sursei citate, circulația feroviară pe magistrala 900 este întreruptă între stațiile CF Topleț și Valea Cernei, în județul Caraș-Severin, după ce mai multe crengi de copac au căzut peste firul de înaltă tensiune și l-au rupt. Trenul IR 1696, care se deplasa pe relația Timișoara - București (aproximativ 200 de călători) staționează în linie curentă.


De asemenea, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de contact, este oprită circulația feroviară pe magistrala 200, între stațiile CF Vărădia și Zam, în județul Arad. Din acest motiv, două trenuri și-au întrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplasează pe relația Curtici - București (aproximativ 60 de călători) staționează aproape de stația CF Vărădia, iar trenul IR 472-1, care se deplasează pe relația București - Budapesta (aproximativ 100 de călători) este oprit în stația CF Zam.
Conform Infotrafic, din cauza vremii nefavorabile, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost închisă circulația feroviară pe secția de cale ferată 922 Vasiova - Reșița, în județul Caraș-Severin.


Circulația feroviară pe secția de cale ferată 202 Târgu-Jiu - Filiași este întreruptă, duminică dimineața, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de contact, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.
Potrivit sursei citate, din acest motiv, trenul InterRegio 1822, care se deplasează pe relația Arad - București Nord, este oprit în linie curentă între stațiile CF Budieni și Copăcioasa, în județul Gorj.


Nu sunt anunțate porturi sau aeroporturi închise. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9188 secunde