"Atelierul Zânelor" vă așteaptă la Grădinița "Zubeyde Hanim"

491

Articole de la același autor

Adulții știu, cu siguranță, care este povestea iepurașului de Paște, ce începe cu o frumoasă familie de iepurași: mama, tata și cei cinci copilași năzdrăvani. Însă, care dintre aceștia este "Iepurașul de Paște?" 


Vreți să aflați mai departe continuarea poveștii și să aflați ce năzdrăvănii au mai făcut iepurașii cei neastâmpărați? Ei bine, echipa Junior Chamber International Constanța vă invită în jocul lor, la o nouă ediție a "Atelierului Zânelor". 


Așadar, copii și părinți, sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 16.00, sunteți așteptați la Grădinița "Zubeyde Hanim", din strada Delfinului nr. 2, unde frumoasele Zâne JCI, alături de iepurașii năzdrăvani, v-au pregătit numeroase activități și multe surprize.


Aici, aproximativ 80 de perechi formate din copii (cu vârsta cuprinsă între trei și 11 ani) și părinți, vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța, unde timp de trei ore, prin rotație, echipele vor participa la diferite ateliere de creație. Dintre acestea amintim: atelierul "Coșul Iepurașului", atelierul "Oul colorat", atelierul "Vânătoare de Ouă". 


În plus, vor fi și alte surprize pentru cei mici, cântece, dans, jocuri, multă voie bună și momente de animație. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Social : JCI a încheiat un nou an de succes
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Social : JCI Constanța recrutează noi membri
Pagina a fost generata in 1.9821 secunde