Ateliere de confecționat mărțișoare, în aer liber, la Constanța

195

Articole de la același autor

Copiii din Constanța sunt invitați să-și arate măiestria în arta mărțișoarelor. Începând de luni, 24 februarie, pe aleea pietonală de pe strada Ștefan cel Mare vor fi organizate atelierele în cadrul Târgului de Mărțișor "Drag de tradiții".

Zilnic, până pe 2 martie, voluntari de la Organizația Națională Cercetașii României - Grup candidat Dacia Pontica vor sta la dispoziția celor care doresc să creeze mărțișoare unice și inedite. Astfel, între 24 și 26 februarie, programul va fi în intervalul orar 15.00 - 17.30, între 27 februarie - 2 martie, în intervalul orar 12.00 și 20.00. În timp ce copiii sunt implicați în procesul de creație, părinții sunt invitați să cumpere mărțișoare de la târg, care va fi deschis între orele 12.00 și 20.00.



Micuții pot participa la activități precum atelier de confecționat mărțișoare - breloc din noduri cercetășești, atelier de confecționat mărțișoare - figurine, realizate prin metode cercetășești, atelier de creat felicitări "Gânduri frumoase pentru mama", atelier de realizat flori de primăvară din diverse materiale și atelier de împletit brățări.
Participarea la ateliere este gratuită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde