Astăzi, are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

295
Astăzi, are loc Bursa locurilor  de muncă pentru absolvenți - bursalocurilordemunca-1443108623.jpg

Articole de la același autor

În jur de 1.000 de joburi vor fi puse la bătaie, astăzi, la Constanța, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța și avea loc, începând cu ora 10, la Universitatea Maritimă, pe strada Mircea cel Bătrân.

Potrivit reprezentanților AJOFM, au fost contactați peste 60 de agenți economici și mai mult de jumătate din aceștia și-au anunțat participarea la bursă. Cele mai multe posturi propuse sunt pentru persoane cu studii medii, mai puțin de 100 de joburi fiind pentru cei cu studii superioare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se desfășoară simultan, în București și în celelalte județe din țară. În topul numărului de joburi, Bucureștiul ocupă prima poziție, cu 4.330 locuri de muncă oferite cu ocazia acestui eveniment. Numeroase oferte de locuri de muncă sunt și în județele Iași - 1.649, Brașov - 1.120, Cluj - 1.073, Bihor - 1.050.

Bursa se adresează atât absolvenților, cât și persoanelor fără experiență profesională, dar care doresc să devină active pe piața muncii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5497 secunde