Aplicația CT Bus a fost reconfigurată și îmbunătățită

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 30 Iunie 2020 132
Aplicația CT Bus pentru călătoriile cu transportul public în municipiul Constanța a fost actualizată. Schimbările au fost operate în baza sugestiilor și observațiilor primite de la utilizatori. Astfel, noua aplicație CT Bus are un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă. Călătorii au la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic.

„În plus, aplicația CT Bus vă poate redirecționa, cu un singur click, către aplicația MobilPay, cu ajutorul căreia puteți cumpăra cu cardul bancar bilete sau abonamente”, explică directorul general al CT Bus, Bogdan Niță.

De asemenea, aplicația poate păstra un istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, cât și în versiunea web. Oricine dorește să ofere sugestii sau observații o poate face pe adresa de e-mail reclamatii@ctbus.ro.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei