Apel către voluntari: se face curățenie pe lacul Tăbăcărie!

211
Apel către voluntari: se face curățenie pe lacul Tăbăcărie! - curatenieparcultabacarie-1571342249.jpg

Articole de la același autor

Membrii cluburilor Rotary din Constanța, alături de Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, organizează, sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 10.00, o acțiune de ecologizare a lacului Tăbăcărie din municipiul Constanța. 


Pe luciul de apă vor interveni 30 de salvamari, cu tot atâtea canoe, iar în lac vor acționa zece scafandri profesioniști. De asemenea, și-au anunțat participarea și elevi ai Colegiului Militar de Marină, dar și studenți din Liga Studenților de la Universitatea Maritimă Constanța. 


"Beneficiari sunt populația municipiului și turiștii, prin contribuția la îmbunătățirea viitorului pentru generațiile ce vin și pentru planetă. Pornim o schimbare, pentru a asigura viitorul copiilor și nepoților noștri. Cluburile Rotary din Constanța, în parteneriat cu Asociația Salvamarilor Profesioniști, vă invită la o acțiune de voluntariat, în care, timp de câteva ore, într-o atmosferă relaxată, să curățăm de plastic luciul de apă și malurile lacului Techirghiol. Vă așteptăm sâmbătă, în fața Școlii de Înot «Gheorghe Oancea», pentru a servi mai presus de sine", este mesajul transmis de organizatorii acțiunii. 
Voluntarii vor primi gratuit mănuși și saci menajeri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2656 secunde