Apă cu presiuni scăzute la robinete, în Faleză Nord

133
Apă cu presiuni scăzute la robinete, în Faleză Nord - presiunireduse-1516201210.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din cartierul Faleză Nord vor avea presiuni scăzute la robinete, astăzi, timp de șapte ore.

Pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu - zona Pod Sat Vacanță, SC RAJA SA este nevoită să reducă presiunea apei potabile, joi, 18 ianuarie, începând cu ora 9.00, în cartierul Faleză Nord.

Consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Unirii - Cașin - Pescarilor - Unirii, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute. Consumatorii de la etajele superioare vor fi afectați de lipsa totală a apei pe perioada desfășurării lucrărilor.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada desfășurării lucrărilor", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, furnizarea apei în condiții normale va fi reluată în jurul orei 16. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Social : AVARIE RAJA! UN ORAȘ ÎNTREG FĂRĂ APĂ!
Pagina a fost generata in 2.115 secunde