Anunțul zilei de la SPIT. Ce trebuie să știe contribuabilii

230
Anunțul zilei de la SPIT. Ce trebuie să știe contribuabilii - spitconstanta-1497874148.jpg
Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța amintesc contribuabililor că luni, pe 3 iulie, este ultima zi pentru declararea, respectiv plata taxei de promovare a turismului din stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.


Taxa este anuală, fiind stabilită diferențiat, în funcție de destinația spațiului și este datorată de către operatorii economici respectiv, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale și persoane juridice, care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.


Neachitarea taxei la termenul scadent atrage după sine calculul de majorări de întârziere în cuantum de 1% pentru fiecare lună sau fracție de lună.


"Constituie contravenții depunerea peste termen a declarațiilor, nedepunerea declarațiilor, depunerea declarațiilor cu informații eronate, nedeclararea în termen de 30 de zile a modificărilor intervenite care conduc la recalcularea taxei și se sancționează cu amendă de la 279 lei la 696 lei, în cazul persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale și întreprinderilor familiale și cu amendă de la 1.116 lei la 2.500 lei, în cazul persoanelor juridice", explică reprezentanții SPIT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5834 secunde