ANUNȚUL ZILEI DE LA RAJA: SCADE TARIFUL PENTRU APĂ POTABILĂ ȘI CANALIZARE. IATĂ CU CÂT

950
3
ANUNȚUL ZILEI DE LA RAJA: SCADE TARIFUL PENTRU APĂ POTABILĂ ȘI CANALIZARE. IATĂ CU CÂT - casieriiraja1451315997-1451901696.jpg

Articole de la același autor

SC RAJA SA anunță că, începând cu data de 1 ianuarie 2016, aplică noile cote TVA pentru apă potabilă și canalizare. În conformitate cu prevederile noului Cod Fiscal, modificat prin OUG nr. 50/27.10.2015, nivelul cotei TVA scade de la 24 la sută la 9 la sută pentru apa potabilă și de la 24 la sută la 20 la sută pentru canalizare. 


Astfel, tariful pentru apa potabila scade la de la 5,07 lei/mc la 4,46 lei/mc, iar tariful de canalizare de la 4,50 lei/mc la 4,36 lei/mc. Reducerea TVA-ului înseamnă o scădere a prețului plătit de abonații SC RAJA SA pentru metrul cub de apă potabilă și canalizare de 0,75 lei. 


Scăderea TVA pentru apa potabilă a fost o inițiativă demarată de SC RAJA SA în urmă cu peste patru ani, inițiativă susținută puternic și de către Asociația Română a Apei. În timp, conducerea societății a lansat public de nenumărate ori un apel către toți parlamentarii constănțeni si nu numai, pentru micșorarea TVA la apa potabilă. 


"Totodată, prin Asociația Română a Apei, compania noastră a adus la cunoștință factorului politic, dar și executivului necesitatea reducerii TVA la apa potabilă, prin înaintarea de propuneri legislative, inclusiv note de fundamentare. Mai mult, SC RAJA SA este singura companie de apă din România care nu încasează apa meteorică nici de la populație, nici de la agenții economici, ceea ce înseamnă o scădere a facturilor cu aproape 10 la sută. Pe lângă toate aceste eforturi, compania noastră a dus o politică permanentă de reducere a costurilor de exploatare, de retehnologizarea și înlocuire a echipamentelor depășite moral, de atragerea de finanțări europene, toate acestea urmărind menținerea tarifelor la un prag de suportabilitate pentru consumatori, având la bază interesele și satisfacerea cerințelor abonaților RAJA Constanța", explică directorul general al RAJA, Felix Stroe.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

documentati-va
4 ianuarie 2016
asta este adevarul

"Pretul apei furnizate de RAJA Constanta este cel mai mare din tară, la Ploiesti si la Sibiu fiind cele mai mici. Vezi mai jos preturile din alte judete, cu TVA inclus, adică cele pentru populatie. Judet – pret lei mc apa potabila / pret lei mc canal pana la 1 ianuarie: Constanta (inclusiv Buftea) 5.07 / 4.50 Bucuresti 5.75 / 1.28 Targoviste 4.33 / 4.45 Pitesti 4.55 / 4.70 Bacau 4.30 / 3.19 Cluj 3.27 / 3.46 Timis 3.53 / 3.52 Alba 3.73 / 3.55 Olt 3.06 / 2.06 Galati 4.36 / 2.53 Oradea 3.95 / 2.08 Iasi 3.97 / 2.89 Arad 3.62 / 3.52 Sibiu 3.45 / 2.28 Ploiesti 3.42 / 1.46 sursa info: site-urile oficiale ale fiecarui operator județean"

Sandu
4 ianuarie 2016
Lideri

Responsabilitati Firma specializata in publicitate si marketing, cu activitate europeana, cauta colaboratori pentru pozitia de "manager zonal" in vederea extinderii activitatii in toate zonele tarii.  Pregatirea in domeniul propriuzis se asigura gratuit.   Nu sunt obligatorii studii universitare.  Aveti posibilitatea de a dezvolta si coordona o adevarata afacere la cheie de tip franciza personala, fara nici un cost, fara taxe de inregistrare, fara cotizatii de membru, fara sefi – dvs. fiind singurul dvs. sef, fara nici un risc – deoarece totul este gratis.  Totul printr-o activitate part-time, facuta in timpul liber pe langa serviciul pe care, eventual, il aveti in prezent.  Cerinte - studii: minim liceul in curs sau absolvit;  - nu se cere experienta;  - disponibilitate de implicare intr- un domeniu nou; - sa posede un computer conectat la internet; - dorinta de realizare a unui venit pasiv care sa creeze independenta financiara; - ambitie si perseverenta in realizarea telurilor propuse; - spirit de echipa.  Beneficii Oferite - implicare in cel mai mare proiect de afacere personala din lume; - conducerea unei veritabile francize personale; - posibilitatea formarii si coordonarii unei echipe proprii si dezvoltarii unei cariere de succes prin managementul acestei echipe;  - posibilitatea realizarii intr-o perioada rezonabila de timp (similara duratei unei facultati de exemplu) a unui venit pasiv (venit pentru care nu mai trebuie sa muncesti) de multe mii de euro lunar; - dezvoltare profesionala intr-un sistem foarte bine organizat.  Candidatii vor fi informati CORECT si COMPLET pe parcursul unei sesiuni de pregatire profesionala absolute gratuita.  Pentru cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa: banugheorghesandu@gmail cu subiectul "Info" + un CV

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Social : 14 ore fără apă rece, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.7234 secunde