Anunț important despre pensii din partea ministrului Finanțelor. Cu cât se vor majora acestea

425
Anunț important despre pensii din partea ministrului Finanțelor. Cu cât se vor majora acestea - pensii94205400201512-1594489520.jpg

Articole recomandate

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, a făcut un anunț important despre pensii. Ministrul a declarat că pensiile vor fi majorate în acest an, în ciuda crizei COVID-19 și a crizei economice globale, informează Antena3.


Invitat la TVR, ministrul Finanțelor Publice a admis că pensiile vor fi majorate în acest an cu 10 procente și a explicat că această majorare este propunerea făcută de PNL în contextul crizei globale.


Întrebat dcă rămâne stabilit faptul că pensiile vor crește cu 10% în acest an, Florin Cîțu a declarat că 'este o propunere pe care o facem noi'.


"Este o propunere pe care o facem noi în contextul acesta, cu criză la nivel global, cu deficit de 24% în SUA, economii care se prăbușesc cu 11 procente în toate Europa, șomaj în creștere. În tot acest context noi venim și facem un efort uriaș pentru a crește, totuși, pensiile în acest an cu cât se poate. Riscurile sunt foarte mari, e foarte ușor să cădem, să pierdem tot ce am construit", a precizat Cîțu.




Ministrul a mai spus că dacă se va merge pe panta populismului "vom pierde totul foarte rapid și nu numai că nu vom avea bani de pensii și salarii anul viitor. Va fi mult mai greu decât în 2008, 2009, 2010".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8867 secunde