Anunț important de la Primăria Medgidia

365
Anunț important de la Primăria Medgidia - primariamedgidia3-1585158087.jpg

Articole recomandate

Având în vedere recomandările Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, în contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României, pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Medgidia își modifică programul de lucru cu publicul. Astfel, luni, marți, joi, vineri se lucrează în intervalul orar 08.30-12.00, iar miercuri de la 15.00 la 18.30. Motivul pentru depunerea cererilor pentru eliberarea actului de identitate poate fi: pierderea, deteriorarea, furtul.

În ceea ce privește cununiile civile, se stabilește un număr maxim de patru persoane în sala de oficiere (viitorii soți și cei doi martori).

"Intrarea în sediul instituției se va face în mod restricționat, cu sprijinul unui polițist local, astfel încât, în sala de așteptare să nu fie mai mult de două persoane", au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Ei au mai precizat că, în afara programului de lucru, pentru declarațiile de deces se contactează dispeceratul Poliției Locale Medgidia, telefon 0241.816.460.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2799 secunde