Anul 2015 vine cu creșteri de prețuri! Iată ce se va scumpi în noul an

420
1
Anul 2015 vine cu creșteri de prețuri! Iată ce se va scumpi în noul an - nomoney-1420101565.jpg

Articole recomandate

Anul 2015 vine cu scumpiri. Prima creștere de prețuri care se va regăsi în facturile din noul an este la curentul electric. Autoritatea Națională de Reglementare a decis ca prețul să urce cu 0,26%. În schimb, gazele naturale pentru populație nu se scumpesc. Pentru industrie și IMM-uri piața se liberalizează de la 1 ianuarie. Astfel că tarifele vor depinde direct de negocierea cu furnizorii, scrie stiri.tvr.ro.

O veste bună pentru bugetari și una proastă pentru șoferi: crește salariul minim brut la 975 de lei, însă cresc și amenzile. Cea mai mică se majorează de la 180 la 195 de lei.

Și este doar prima etapă. De la 1 iulie, salariul minim va crește din nou. La fel și amenzile rutiere. O scumpire mai consistentă, de până la 30%, vor înregistra polițele RCA. Societățile de asigurări trebuie să respecte norme noi decise de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Astfel, nu vor mai avea voie să vândă în pierdere asigurările de răspundere civilă auto și să-și acopere pagubele din vânzarea altor tipuri de asigurări. Companiile vor putea modifica prețurile numai o dată pe an. Cu toate acestea, șeful Autorității de Supraveghere Financiară nu consideră justificată o scumpire masivă.

Taxele și impozitele locale ar putea crește cu până la 20%. Legislația permite consiliilor locale să decidă dacă și cu cât cresc toate aceste taxe și impozite care se strâng la bugetele locale, completează știri.tvr.ro.

Comentează știrea

MIHA
1 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4399 secunde