ANM a anunțat prognoza METEO. Cum va fi vremea în Dobrogea până la începutul lunii noiembrie

234
ANM a anunțat prognoza METEO. Cum va fi vremea în Dobrogea până la începutul lunii noiembrie - informatiiinpremieracumvafivreme-1540281503.jpg

Articole de la același autor

Regimul termic anunțat de către meteorologi, pentru intervalul 22 octombrie - 4 noiembrie, va fi unul oscilant, cu temperaturi de primăvară în unele zile, dar și cu scăderi destul de importante ale acestora mai ales la mijlocul perioadei analizate, când vor apărea și precipitațiile, relevă prognoza de specialitate, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), scrie Agerpres.



În regiunea Dobrogei, temperatura aerului nu va avea variații semnificative în primele zile ale intervalului, astfel încât media regională a temperaturilor maxime se va menține în jurul valorii de 17 grade, iar cea a minimelor între 8 și 10 grade. În data de 25 octombrie, vremea se va răci, media valorilor diurne se va situa în jurul a 13 grade, iar a celor nocturne va fi de 5 grade. 


Ulterior, până la sfârșitul primei săptămâni de prognoză, temperatura aerului va fi în creștere și astfel media regională a maximelor va ajunge sa se situeze în jurul valorii de 20 de grade, iar minimele de 11 - 12 grade. 


În a doua jumătate a intervalului, regimul termic va marca o scădere până la o medie a valorilor diurne de 15 - 16 grade și a celor nocturne în jurul a 9 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 24, 30 și 31 octombrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Social : Cod de ceață prelungit, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4746 secunde